Activiteiten volwassenen

Mandala tekenen volgens de Sacrale Geometrie

€210 voor 6 lessen

De aarde, de mens, dieren, planten, eencelligen,...
Ons hele universum is gevormd volgens vaste geometrische vormen.
De Oude Egyptenaren wisten dit al en de Oude Griekse filosofen gaven hun kennis hierover door. Nu kan jij ook eens van deze mysterieuze wetenschap komen proeven!

In deze reeks bekijken we de verschillende wiskundige vormen (kubus, driehoek, cirkel,...) en welke link ze hebben met de natuur (elementen).


Elke vorm krijgt een mondelinge toelichting, gevolgd door een geleide meditatie gericht op die geometrische figuur. Nadien ben jij aan de beurt en mag je jouw creatieve impulsen laten stromen op het tekenblad!

Creatief ateljee

€12/keer €100 voor een 10 beurtenkaart

Ben jij graag creatief bezig maar vind je de tijd niet? Of is het thuis vaak te druk? Of zet je jou er gewoon niet gemakkelijk aan?

 

Kom langs en brei, schilder, teken,... met ons mee! Een gezellig moment om allemaal samen creatief aan de slag te gaan! Een plaats waar niemand je stoort en je volledig de tijd kunt nemen om creatief bezig te zijn.

(Versnapering, thee en koffie, stiften, kleurpotloden, plakaatverf en papier inbegrepen. Als je met andere materialen aan de slag wilt breng je deze zelf mee)

Elke laatste dinsdag van de maand (vanaf de maand oktober), van 19u tot 21u.

Geleide meditatiesessies

€12/keer €100 voor een 10 beurtenkaart

In deze sessies gaan we ontspannen aan de slag met onze mentale gezondheid. We komen helemaal tot rust en laten de drukte van de wereld achter ons.

Elke eerste dinsdag van de maand (vanaf de maand oktober),

van 19u tot 21u.

t' Opkikkertje

Timothy François
+32 473 22 99 75

Charlotte Crokaert

+32 479 34 09 96

Vind ons ook op:
Facebook

Instagram

Gooik - België