top of page

't Opkikkertje is er volledig van overtuigd dat elk individu zijn meerwaarde heeft binnen de samenleving. Iedereen is uniek, iedereen heeft een talent! Deze positieve houding is het ankerpunt binnen onze werking. 

441953929_959988832476783_6843025996361468082_n.jpg

 

De kleinschaligheid van de kampen zorgt voor hechte vriendschappen en een veilige haven om te spelen, te leren, te genieten, ...

Timothy

Hoe ’t Opkikkertje het leven kreeg?

’t Opkikkertje werd in de wereld gezet in oktober 2019. Uiteraard ging hier heel wat zoek – en denkwerk aan vooraf. De organisatie is ontstaan vanuit heel wat persoonlijke en werk gerelateerde ervaringen. Die ervaringen ben ik gaan bundelen tot de idee en de overtuiging dat iedereen via creatieve activiteiten zichzelf kan verrijken. Creativiteit doet de energie binnen in ons stromen en doet de blik verruimen. We worden uitgedaagd om onszelf, de ander en de wereld vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dit zet onze geest open en doet ons als mens groeien.

Wat we jou nog willen zeggen

’t Opkikkertje is opgestart door mensen voor mensen. Een persoonlijke aanpak staat voor ons dus op de eerste plaats. Eerlijke en open communicatie gaat hierbij hand in hand.

bottom of page