Aanbod VOLWASSENEN

't Opkikkertje wil ook volwassenen uitnodigen om contact te maken met hun eigen innerlijke kind. Het innerlijke kind dat enerzijds vraagt om aandacht, om datgene wat je gemist hebt in je kinderjaren op een volwassenen manier nu toch nog te verinnerlijken. Anderzijds vraagt dat innerlijke kind om opnieuw je levensvreugde aan te wakkeren, je onschuldige verwondering terug boven te halen en te leren genieten. Persoonlijke groei in een vreugdevol, creatief hoesje.

mandala%20volwassenen%201_edited.jpg
Posters maken
mandala%20volwassenen%202_edited.jpg

Naast jouw persoonlijke groei op fysiek niveau willen we jou ook de kans geven om te groeien op het metafysische, spirituele of energetische niveau. Voel je de nood tot bezinning; tot het naar binnen keren in jezelf? We gaan langzaam door de verschillende lagen van ontspanning heen en maken contact met onze innerlijke wereld: die plek waar alles heel en in balans is. 

Daarnaast ontdekken we de kracht van muziek en zingen we mantra's.

Deze zoektocht naar jezelf gebeurt tijdens onze maandelijkse creatieve-meditatieve avonden.

Een Mantra zweeft ergens tussen 'lied' en 'gebed', waarbij de tekst vaak eenvoudig is en herhaald wordt. Door de herhaling van de positieve boodschap van de Mantra wordt dit in onze geest en ons lichaam geïntegreerd. Je zou een Mantra kunnen beschouwen als een bezongen meditatie.

foto%2520lotus_edited_edited.png
platonische vormen.jpg

Sacrale Geometrie is eigenlijk in een paar woorden samengevat: de Leer van het Universum.

Geleerden uit de Oude beschavingen – zoals de Oude Egyptenaren, Oude Grieken, Oude Romeinen – bezaten deze kennis en verspreidden hen binnen de gemeenschap; zij het ietwat gecensureerd. Want veel van deze mysterieuze wetenschap werd dan ook mysterieus gehouden.

Benieuwd naar wat dit allemaal te betekenen heeft? Dan ben je zeker welkom op de cursus Sacrala geometrie, waar we dit tot op de bodem onderzoeken en wat dit te maken heeft met ons eigen (energetisch) systeem...

Flower of life.jpg

Het prijskaartje:

12 € /keer 

(online: 10 € /keer)