Workshops en vormingen voor voorzieningen 

ExPrEsSiE

o.t.k.

We gaan aan de slag met muziek, gelaatsuitdrukkingen, geluiden, lichaamshouding en beweging!

Indianenworkshop

o.t.k.

We gaan op reis naar een andere cultuur! Hoe dansen en zingen de Indianen? Hoe ziet een tippie eruit? Voel je verbonden met deze andere, nieuwe wereld! 

Relaxatie en klankbad

o.t.k.

In deze workshop wordt er niet echt gewerkt! Deze is er eentje om in 'stil te vallen'. Laat je meedeinen op de sfeer van de muziek en geniet van de verschillende muziekinstrumenten die je kan horen, de geuren die je kan opsnuiven en de zachte aanrakingen. Een totaal zen-pakketje! 

* Deze workshop is uitermate geschikt voor personen met een ernstige / diepe verstandelijke beperking en/of rolstoelgebruikers (uiteraard ook geschikt voor andere doelgroepen).

Kunstenaarsreeks  

o.t.k.

5 namiddagen gaan we aan de slag met verschillende kunststijlen en leren we een beetje bij over de verschillende kunstenaars!

Tijdens de laatste dag ontwikkelen we onze eigen stijl en maken we een expo van onze werkjes!

Belevingstheater

o.t.k.

Theater op maat: we prikkelen de verschillende zintuigen, passen het tempo aan het publiek aan en zoeken contact op andere manieren dan enkel verbaal. 

Muzikaal verhaal

o.t.k.

We verkennen heel wat verschillende instrumenten. Op een speelse, actieve manier komen we tot een gezamenlijk orkest en maken we muziek met elkaar en voor elkaar. We brengen ook een eigen verzonnen verhaal tot leven via geluid, ritme en klanken! 

t' Opkikkertje

Timothy François
+32 473 22 99 75

Charlotte Crokaert

+32 479 34 09 96

Vind ons ook op:
Facebook

Instagram

Gooik - België